Hét bedrijf van de eerste indruk, de uiterlijke presentatie

Mijn aanbod

Masterclass'ZICHTBAAR zijn’

Wil jij je mensen bewust laten zijn van hun eerste indruk? Elk teamlid is onmisbaar en een gouden schakel in jouw bedrijf. Maar zijn ze ook het visitekaartje van jouw bedrijf? Dmv. voorbeelden, adviezen, rollenspellen en opdrachten worden de medewerkers uitgenodigd om ZICHTBAAR te zijn. Collega’s nodigen elkaar uit om zichtbaar te zijn. Doel is bewustwording van de eigen eerste indruk en het bedrijfsimago.

Meer informatie

Brainstormsessie

Ben jij benieuwd of jouw mensen een ondernemermindset hebben? Bedrijfsmatig denken helpt je verder. Denk jij dat jouw team veel meer in haar mars heeft dan ze laat zien? Aan de hand van de door jouw gekozen onderwerpen en wensen wordt er dmv. een brainstormsessie actief nagedacht over nieuwe kansen en markten. Afgewisseld met interactieve oefeningen om de sfeer ontspannen te houden, eindigt deze sessie met een ‘to-do’ lijstje

Meer informatie

Doelen stellen en Pitchen

Pitchen heeft als doel een gezamenlijke en uniforme boodschap naar buiten te zenden. Het resultaat is een éénduidige pitch die in de verschillende situaties kan worden gebruikt. Door de plannen in doelen te transformeren worden ze concreet en zijn ze uitvoerbaar. Energie en positiviteit brengt jouw bedrijf verder en je boekt meer succes.

Meer informatie

Balietraining

De mensen aan de balie zijn het eerste die jouw klanten zien. Zij zijn het boegbeeld van jouw bedrijf. De klant op nummer 1! Training on the job, interactief trainen met oa. stemgebruik, de klant aan de balie, oogcontact, klantgerichtheid, de huisregels en rollenspellen. Het doel is het verbeteren van het bedrijfs-imago aan de balie, hét aanspreekpunt, de allereerste indruk.

Meer informatie

Kledingprotocol

Wat is een 'nette broek'? Mogen slippers nu wel of niet? Opstellen van ‘huisregels’ of ‘wat willen wij aan de buitenwereld laten zien’, schept rust en duidelijkheid. Iedereen denkt hier over na aan de hand van een algemene opgezette checklist. Doordat iedereen meedenkt, levert dit commitment op en draagkracht.Doel van deze actie is dat iedereen zich bewust wordt van zijn/haar eigen eerste indruk en of het jouw organisatie waardig is. Deze tool kan gebruikt worden tijdens functioneringsgesprekken en/of als agendapunt voor de follow-up.

Meer informatie

Kleur- en kledingstijl adviezen

Gemiddeld hebben wij in enkele minuten bewust en onbewust een beeld over iemand. Dit beeld vormen wij vooral op basis van uiterlijk en gedrag. Een bewustwording en gewenste aanpassing van het beeld wat je uitstraalt kan bijdragen aan een presentatieverbetering van zowel de medewerkers als de organisatie waarvoor zij werken. Tijdens het advies ‘kleur en kleding’, geef ik jou en je collega’s persoonlijk/zakelijk advies en praktische tips om het best wenselijk beeld zichtbaar te maken.

Meer informatie
css.php