Hét bedrijf van de eerste indruk, de uiterlijke presentatie

Over Tineke

What you see is what you get, dat zegt wel iets over mij.

Waarom doe ik wat ik doe, dat is de vraag die ik mijzelf steeds stel. Puur om naar het vertrekpunt terug te gaan en bij de essentie te blijven. Ik doe wat ik doe om zoveel mogelijk mensen te helpen blij te worden met zichzelf.

Als klein meisje naaide ik mijn poppenkleertjes naast mijn moeder achter de naaimachine. Op 14 jarige leeftijd kon ik het niet nalaten om mijn barbiepop die al in de doos opgeborgen lag op zolder toch regelmatig te verkleden. Even een nieuwe jurk en bijpassende tas en schoenen erbij en weer terug in de doos!

Zo volgde ik de opleiding Mode en Kleding en werkte ik in een bruidsmodehuis en dameskledingzaak. Wat nooit ontbrak was de scherpe blik, de analytische Tineke die zag wat er beter kon bij andere mensen. Al was en is mijn motto: Niets is fout, soms kan het beter.

Na een persoonlijke metamorfose wist ik voor mijzelf:
‘Dit is wat ik wil!’

Om een goede eerste indruk neer te zetten bij de sollicitatie bij een bedrijf van de eerste indruk in Akkrum kocht ik mijn succes-setje. Gelukkig werd ik meteen aangenomen en mocht meteen de interne opleiding in.
Alles viel op zijn plek en ik voelde mij als een vis in het water.
Het persoonlijke aspect en het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen vond ik geweldig!

Na vijf jaar gewerkt te hebben voor een baas werd het tijd voor meer,..
In het voorjaar van 2012 kwam ik in beweging en ging mijzelf ontwikkelen als persoon en als ondernemer. Nog maar een jonge ondernemer ben ik dus,..
Als imagoconsultant ben ik ondertussen 13 jaar werkzaam maar eigenlijk ben ik dat mijn hele leven al.

Als ondernemer heb ik mijn focus op de baliemedewerksters en accountmanagers gezet. Ik help teams ZICHTBAAR te zijn. Natuurlijk heb ik veel genetwerkt, veel social media ingezet en ben ik veel op gesprek geweest met andere ondernemers. Vallen en weer opstaan maar altijd weten waarom ik doe wat ik doe.
Ik HOU er zo van!

Door de uiterlijke presentatie te onderschrijven van je team en bedrijf, wordt eerder de gunfactor bereikt. Dit met behulp van omgangsvormen, zakelijke etiquette weten jouw mensen zich te onderscheiden en meer succes te bereiken.

Voor mij een open deur, voor velen een eyeopener! Dat maakt ook dat ik mij besef dat het bijzonder is wat ik als product aanbied maar de uitkomst is nog veel groter dan dat.

ZICHTBARE groet,
Tineke van der Bij

css.php